Producentens nye single “No Nightmares” blev co-skrevet af pop-superstjernen.
Mandag (26. oktober) udgav Oneohtrix Point aldrig sit seneste nummer “No Nightmares.” Kommer fra hans seneste album Magic Oneohtrix Point Never, ud denne fredag ​​via Warp, blev sangen co-skrevet af Oneohtrix Point Nevers Daniel Lopatin og en Abel Tesfaye – det givne navn på den superstjerne, der mest er kendt som The Weeknd. Det indeholder også vokal fra Tesfaye (opført i liner notater som The Weeknd) og Chairlifts Caroline Polacheck.

Alt i alt konstruerer trioen en meditativ kælpyt af synth og drivende prog-rock blomstrer, der trænger dig ind i en behageligt udrettet tilstand af zen, der er en velkommen frist fra den vanvittige kakofoni i selve livet. Hør det nedenfor.

“No Nightmares” er også den seneste i en række samarbejde mellem Oneohtrix Point Never (som for nylig udgav sit soundtrack til filmen Uncut Gems) og popfænomenet. OPN bidrog til tre numre på The Weeknds massive 2020 LP After Hours (“Scared to Live”, “Gentag efter mig” og “Indtil jeg blødte ud”) og remixede også “Save Your Tears” til en luksuriøs udgave af albummet.

I mellemtiden er “Abel Tesfaye” opført som co-executive-producent af Magic Oneohtrix Point Never sammen med Lopatin. Denne højkaliber-dans / pop-bromance følger The Weeknds august-kollab med Calvin Harris, “Over Now.”