“Der er intet andet end et venskab mellem os.”
Diplo sætter rekorden lige om sit forhold til den 19-årige TikTok-stjerne Quenlin Blackwell. Som det viser sig, er han hende … udlejer.

Duoen var mål for større spekulation efter en 23. oktober TikTok live video, hvor Blackwell sagde: “Jeg bor sammen med Diplo lige nu, og han støtter fuldt ud mine bestræbelser.” Derefter går hun og står ved siden af ​​den 41-årige producent. Internettet sprængte og undrede sig over, hvorfor en mand og en teenager med 22 år imellem boede under samme tag.

I dag på Twitter satte Diplo rekorden og forklarede: “Jeg lejer en af ​​mine ejendomme til Quen Blackwell. Og ja, jeg bruger studiet i bygningen. Hendes sociale medier er sarkastiske og kaotiske, og jeg kan se, at du kan få en snoet idé, men der er intet andet end et venskab mellem os. ”

Blackwell svarede også selv og sendte en besked om, at “jeg bliver ikke plejet … Jeg vil hellere knække begge mine ben og blive tvunget til at gå end at forfølge Diplo romantisk, og han vil hellere kvæle.”

Så det forklarer det! Læs meddelelserne fra Diplo og Blackwell nedenfor.